Фото без описуВ лютому на Дніпропетровщині завершився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» в номінації «Математика». За першість  на обласному рівні змагалися десять  учасників з різних куточків Дніпропетровщини, серед їх числа – наша представниця- учителька математики Микільської на Дніпрі СЗШ Людмила Петрівна Орел.

Протягом чотирьох днів для цих учасників проходили конкурсі випробування «Дистанційний урок», «Контрольна робота», «Методичний практикум» та «Урок» в яких вони демонстрували високий професіоналізм  та здатність  реалізовувати найсміливіші новаторські ідеї. Конкурс був нелегким, вимагав багато зусиль, уміння й натхнення.

За підсумками конкурсу Людмила Петрівна Орел посіла ІІІ місце! З чим ми її і вітаємо. Бажаємо, щоб випивши до дна задоволення від досягнутого, ви знайшли для себе нові цілі і з таким же ентузіазмом, докладаючи всіх зусиль, домагалися нових, більш високих і значущих перемог! Нехай ніколи не зраджують Вам душевні сили, не вичерпуються запаси Вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму.  Бажаємо, хай успіх і надалі супроводжує Вас у педагогічній праці та особистому житті! Нехай кожен день приносить вам радість і задоволення від зробленого, а щирість і талант знаходять відгук у серцях ваших  вихованців!

Фото без опису Фото без опису