Фото без описуВ Солонянському опорному закладі та його філіях сьогодні стартував державний аудит. 

Експертів зустріли селищний голова Копейко М.М. та його заступник Грекова І.В., яка презентувала заклад освіти та провела заочну онлайн екскурсію школою та філіями,   акцентуючи увагу на  досягненнях,  можливостях та перспективах.  Засновники подякували експертам  за   здійснення аудиту та надання допомоги колективу Солонянської опорної  школи  та філій  щодо створення системи внутрішнього забезпечення якості освіти.

Головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області Кириченко Наталія Вікторівна ознайомила присутніх з наказом про організацію та проведення аудиту в Солонянському опорному закладі та філіях та планом роботи на ці дні. За інформацією Державної служби якості освіти проведення вищезазначеного  заходу буде відбуватися  з 25 лютого  по 02 березня 2020 року.

Під час аудиту компетентні фахівці вивчатимуть діяльність школи за чотирма напрямами: освітнє середовище; здобувачі освіти; педагогічні працівники; управлінські процеси закладу освіти.

Бажаємо колективам опорної школи та філій   гідно пройти цей процес  та реалізації творчих задумів у виробленні стратегії розвитку закладу та внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

 Фото без описуФото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису