Фото без опису 

З метою ознайомлення учасників змагань з однією із трагічних сторінок історії, відати шану і данину памяті тим, хто був учасником військових подій в Афганістані, 16 лютого 2020 року в с.Петрополь Запорізького району Запорізької області відбувся турнір з фут залу серед вікової категорії 45+. Взяли участь команди Володимирівського, Отрадного Широківської ОТГ Запорізького району і команди ветеранів Василівки (Метеор) та Солоного ( Темп-Ветеран) Солонянської ОТГ Дніпропетровської області. Почесним гостем цього заходу та керівником делегації був Пономарьов О.В.

            Перед початком змагань учасники провели урочисту частину присвячену 31 річниці виводу радянських військ з Афганістану. Воїнам-інтернаціоналістам були вручені подарунки з побажанням всім миру, злагоди, сімейного затишку і довгих літ життя. Від імені Солонянської організації ветеранів воїнів-афганців Пономарьов О.В. вручив вимпел громадської організації та лист, започаткувавши співпрацю із створеною громадською організацією ветеранів афганців Широківської ОТГ Запорізької області.

            Тепер щодо самих змагань. Перша гра Володимирівське – Темп-Ветеран розпочався для наших хлопців не вдало, бо на початку гри пропустили два необов’язкові голи. Але швидко впоралися з адаптацією до нового місця і першу половину поєдинку виграли 3:2, в другому таймі зняли всі сумніви щодо переможця. Остаточний результат 5:2 на користь Темпу-Ветеран. Впевнено зіграв воротар Пастушенко М.

            В другому півфіналі ветерани Отрадного зустрічалися з ветеранами Василівка ( Метеор ). Кінцевий результат мінус 4 голи в Метеора. Одних зусиль лідерів команди Гайдаша Ігора та Гнатюка Валерія було недостатньо для загальної перемоги, до речі Гайдаш І. був визнаний кращим захисником на турнірі і отримав відповідну відзнаку. В наступній грі за третє місце команда Метеор також поступилася ветеранам Володимирівського з різницею в чотири м’ячі. Але справедливо відмітити, пішовши на вирішальний штурм гравці Метеора скоротили відрив до мінімуму і були близькі до гандикапу, але….

            Гра за перше місце мала б бути більш напруженою, але гравці «Темпу Ветеран» впевнено розібралися із суперником. Загальний рахунок 9:2 не зовсім відображає перевагу, а кращим воротарем визнано Пастушенка Михайла, який показав на турнірі надійну гру і не залишив супернику ілюзій щодо вразливості воріт темпівців.

Делегація Солонянської громади щиро дякує заступнику Солонянського селищного голови Грековій І.В. за дієву допомогу в підготовці до участі у турнірі присвяченого 31-й річниці вивода радянських військ з Афганістану, який відбувся в с.Петрополь Широківської ОТГ Запорізької області.

 

            Представник команди Темп-Ветеран

                                     Устіч В.М.