Фото без опису Відповідно ст.3 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», документом, який підтверджує реєстрацію місця проживання є Довідка про реєстрацію місця проживання, яку особа отримує на вимогу. 

 

????Отже , якщо вам необхідно підтвердити реєстрацію місця проживання за адресою, звертайтеся до відділу реєстрації місця проживання, виконавчого комітету Солонянськоі селищноі ради вул.Гагаріна 7 з паспортом (діткам віком до 14 років - свідоцтво про народження та карткою/будинковою книгою, за наявності таких у заявника). 

 

????Дані про період проживання (архівні довідки) надаватимуться на персональний запит особи. Інформація формуватиметься за даними наявної картотеки, яка раніше перебувала в ДМС та ЖКГ з врахуванням реєстраційних дій, які проводить відділ реєстрації місця проживання з квітня 2016 року, а також документів наданих заявником. 

 

Інформація про реєстрацію місця проживання  осіб за певною адресою, яка необхідна для установ/підприємств/організацій, надаватиметься на їх запит, відповідно до законів України, без участі особи.