Щорічно 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю. З візитом ввічливості разом із керівниками спільного ЦНАП Тертишним Валерієм Павловичем та Мельником Олегом Анатолійовичем,  староста с. Кам’яне Кам’янського старостинського округу Ярошенко Юрій Васильович та головний спеціаліст з питань соціального захисту населення виконавчого комітету Солонянської селищної ради Анутдінова Олена Миколаївна завітали в родини Заскоки Леоніда Петровича та Возіяна Василя Васильовича – людей з обмеженими можливостями, але зі щирим серцем, теплою душею, щоб подарувати хвилину уваги, розділити чужий біль та, головне, повірити в себе.   В ході зустрічі спеціалісти надали повний спектр консультацій та відповіли на всі питання, які виникали в ході спілкування,  прийняли заяви на надання адміністративних послуг. Згаданим особам вручено продуктові набори.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги і уваги.

Хочеться побажати людям з особливими потребами міцного здоров'я, нескореного оптимізму, добрих друзів і люблячих близьких, щирої радості і цікавих захоплень, підкорення нових вершин і відчуття світлого щастя. Ваша недуга не зломила вас, ви тільки краще бачите свою заповітну мрію і всіма силами прагнете до неї. Ваша мужність та оптимізм – взірець для інших.