Працівниками Центру надання соціальних послуг здійснено планові виїзди у населені пункти нашої громади

Працівник Центру надання соціальних послуг протягом минулого тижня здійснили планові виїзди в населені пункти нашої громади. Відвідали сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, а також опікунські родини та прийомні сім’ї у селах Малозахарине, Сурсько-Михайлівка, Василівка, Військове, Калинівка, Широкопілля та Солоному.

Як діяти в разі домашнього насильства?

Коли кривдить близька людина, наважитись звернутися по правову допомогу непросто. Це великий крок, і система безоплатної правової допомоги готова вас підтримати! 

Відбувся тренінг «Громада, вільна від гендерно зумовленого насильства (ГЗН): запобігання та реагування»

Вчора представники Міжнародної громадської організації «FHI 360» провели тренінг «Громада, вільна від гендерно зумовленого насильства (ГЗН): запобігання та реагування».

Відбувся «круглий стіл» з батьками-вихователями та прийомними батьками на тему: «Профілактика емоційного вигорання»

Сьогодні, 29 травня, працівники «Центру надання соціальних послуг» спільно із представником служби у справах дітей Дніпровської райдержадміністрації організовали та провели «круглий стіл» з батьками-вихователями та прийомними батьками на тему: «Профілактика емоційного вигорання».

Видано чергову гуманітрану допомогу від Дніпровської Районної Організації Товариства Червоного Хреста України

16 травня у Солоному відбулася чергова видача гуманітарної допомоги вразливим категоріям з числа внутрішньо переміщених осіб громади від Дніпровська Районна Організація Товариства Червоного Хреста України

актуально для ВПО

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб Солонянської громади на отримання гуманітарної допомоги від Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України

У четвер, 4 травня, запрошуємо внутрішньо переміщених осіб Солонянської громади на отримання гуманітарної допомоги від Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України.