Для мешканців Сурсько-Михайлівського старостинського округу відбувся тренінг на тему “Самодопомога в умовах пролонгованого стресу”

Сьогодні, 18 серпня, на території Сурсько-Михайлівського старостинського округу відбувся тренінг в рамках проєкту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ “Програма ЄС Міцні Регіони - Спеціальна програма підтримки України” за фінансової підтримки Європейського Союзу та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини на тему “Самодопомога в умовах пролонгованого стресу”.

Відбувся навчальний тренінг для працівників служби у справах дітей та фахівців із соціальної роботи

З 31 липня по 2 серпня Благодійна організація «Надія і житло для дітей» провела навчальний тренінг для працівників служби у справах дітей та фахівців із соціальної роботи Дніпропетровської області. У тренінгу взяла активну участь фахівець із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Ольга  Зінов’єва.

Працівники Центру надання соціальних послуг спільно із представником Служби у справах дітей здійснили планові виїзди по Солонянській громаді

Протягом тижня працівники Центру надання соціальних послуг спільно із представником Служби у справах дітей здійснили планові виїзди по Солоному та у села Василівка, Калинівка, Військове, Оріхове, Звонецький Хутір, Тритузне, Привільне, Надіївка, Аполонівка.

Представники Міжнародної організації «Triangle Génération Humanitaire» продовжують підтримувати нашу громаду

3 липня до Солонянської громади завітали представники Міжнародної організації «Triangle Génération Humanitaire», які здійснили реєстрацію внутрішньо переміщених осіб, що прибули до Солонянської громади в червні поточного року, на отримання багатоцільової грошової допомоги.

Щиро вдячні Благодійному фонду «Карітас Україна» за систематичну підтримку та допомогу в наданні соціальних послуг

Закінчився один з етапів проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», який реалізовується Міжнародним благодійним фондом “Карітас України” завдяки програмі Європейського Союзу «Міцні регіони — спеціальна програма підтримки України» за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується завдяки Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Працівники Центру надання соціальних послуг провели навчання з мінної безпеки для дітей із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу

Бойові дії у різних частинах нашої країни змушують дбати про безпеку життя дітей. І те, що Україна, наразі, є однією з найзамінованіших країн світу, спонукає нас доносити більше інформації щодо поводження малечі в різних незрозумілих випадках.

Звітуємо про соціальну послугу з перевезення

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Солонянської селищної ради інформує, що з початку травня 2023 року транспортними послугами (послугами соціального таксі) скористалося 14 осіб з обмеженими можливостями пересування, із них 5 внутрішньо переміщених осіб.