Фото без опису

Цікаве дозвілля для вихованців пришкільного інтернату Василівської філії з нагоди Дня Святого Миколая організували Солонянська райдержадміністрація спільно з районною та селищною радами.

11 дітей пришкільного інтернату 18-го грудня відвідали виставу в Дніпропетровському державному цирку. Дякуємо голові Солонянської РДА Ігорю Валерійовичу Хрипку та голові Солонянської районної ради Олександру Леонідовичу Коржу за ініційований захід, придбані квитки та організацію харчування в МакДоналдс. Діти поласували картоплею-фрі, гамбургером та кока-колою.

Учні отримали гроші на кишенькові витрати від 50 до 100 грн від Солонянської райдержадміністрації, районної та селищної рад. Оскільки серед вихованців інтернатної групи є діти з Привільнянської, Сурсько-Михайлівської, Дзержинівської сільських рад та Солонянської селищної ради, то про це потурбувалися: Копейко Михайло Мусійович, Курносов Сергій Анатолійович, Московченко Сергій Володимирович та Сокур Володимир Іванович. Для комфортного перевезення дітей Солонянська селищна рада виділила шкільний автобус і забезпечила пальне.

Вихованці інтернату залишилися задоволеними та отримали нові незабутні враження. Окрім екзотичних тварин, яких діти побачили під час вистави в цирку, радості додала святкова передноворічна атмосфера міста. Про щире задоволення від поїздки свідчать і дитячі посмішки на фото.

Фото без описуФото без опису