Солонянський водоканал інформує про тимчасове припинення водопостачання на деяких вулицях у Солоному 29 листопада

Солонянський водоканал інформує, що завтра, 29 листопада, з 08:00 до 16:00 у звʼязку із проведенням ремонтних робіт буде тимчасово відсутне водопостачання на деяких вулицях у Солоному.

Як розпізнати переохолодження?

Холодова травма або переохолодження – один із найбільших ризиків (разом із переломами кінцівок), які несе із собою зима.

Як уберегтися від переохолодження в укритті? - Поради від Дніпровського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області

Унаслідок військового вторгнення Російської Федерації на територію України, дорослі та діти змушені під час повітряної тривоги знаходитися  у сховищах, аби вберегти себе та своїх рідних від обстрілів. Деколи середня температура там не досягає +10°C, а якщо використовуються підвали  та погреба, навідь у літку температура не перевищує +6°C. У таких умовах легко переохолодитися. Тож як облаштуватися, аби було тепло і зручно? Насамперед подбайте про багатошаровість одягу:

Правила користування газом під час негоди: поради від Дніпропетровської філії "Газмережі"

За даними Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології сьогодні, 27 листопада, на Дніпропетровщині передбачається ускладнення погодних умов з поривами вітру до 17-22 м/с. У зв'язку з цим, Дніпропетровська філія «Газмережі» звертає увагу споживачів – через погіршення погодних умов рівень небезпеки отруєння чадним газом значно зростає. Тому, газорозподільна компанія області рекомендує дотримуватися важливих правил, які можуть врятувати життя. Під час сильного вітру, дощу, снігу або туману слід утриматися від використання газових приладів та колонок, які виводять продукти згоряння у димар. Пориви вітру можуть спричинити зворотну тягу, що може призвести до накопичення чадного газу в приміщенні. Він невидимий, без запаху та легко змішується з повітрям. А виявити наявність та концентрацію чадного газу в помешканні без спеціальних приладів неможливо.

ДТЕК інформує про планове відключення електроенергії 1 грудня

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" планує проведення профілактичних робіт у межах Сoлoнянської громади.