Фото без опису

Прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» продовжено до 10 травня 2024 року
У листопаді 2023 року Асоціація благодійників Україна оголосила 17-й Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України». Сьогодні АБУ продовжує термін прийому заявок на конкурс до 10 травня 2023 року (включно).
Читати і коментувати
Стартує грантовий конкурс «Допомога хвостикам» 2024
HOSTiQ.ua вчетверте запускає грантовий конкурс «Допомога хвостикам». За умовами конкурсу волонтери мають змогу виграти $1000 на реалізацію свого проєкту допомоги безпритульним тваринам. Заявки приймаються до 15 травня.
Читати і коментувати
7 стипендій на навчання для громадських активістів/ок в УКУ
Інститут лідерства та управління УКУ оголошує cтипендійний конкурс на навчання на Магістерській програмі з управління неприбутковими організаціями. Якщо ви прагнете розвивати та змінювати громадянське суспільство, активні в своїй громаді та маєте бажання отримати системні знання — цей стипендійний конкурс для вас. Заявки приймаються до 10 травня.
Читати і коментувати
Конкурс грантів «Будь її голосом» для жіночих/феміністичних організацій з усіх регіонів України
Український Жіночий Фонд оголошує конкурс грантів «Будь її голосом» для жіночих/феміністичних організацій з усіх регіонів України. Заявки приймаються до 13 травня 2024 року включно.
Читати і коментувати
25 квітня Meet and Code запрошує на вебінар «Coding for Climate Action»
Готуймося до Meet and Code! Починаючи з квітня, МАС пропонує серію безкоштовних вебінарів, щоб надати викладачам, неприбутковим організаціям та іншим організаторам подій нові ідеї щодо залучення до заходів Meet and Code, шкільних уроків та інших освітніх зустрічей. Вебінари проводитимуться англійською мовою.
Читати і коментувати
Вакансії від Deloitte в Проєкті USAID SOERA
Проєкт USAID SOERA, що виконується компанією Deloitte Consulting Overseas Projects, LLC, шукає кандидатів на наступні посади: Фахівець/чиня із закупівель; Асистент/ка з фінансів; Грантовий/а Менеджер/ка; Спеціаліст/ка в команду моніторінгу, оцінки і навчання (MEL); Старший/а експерт/ка з фінансів; SMM фахівець/чиня.
Читати і коментувати
Momentum Wheels for Humanity is seeking Final Evaluation Consultant/Консультант з остаточної оцінки
Momentum Wheels for Humanity шукає Консультанта/ку з остаточної оцінки для проведення оцінювання наприкінці проекту протягом 60 днів (приблизно 480 годин). Очікується, що Консультант проведе остаточну оцінку, розробить звіт і представить результати зацікавленим сторонам. Заявки приймаються до 15 травня 2024 року.
Читати і коментувати
Менеджер/ка з розвитку коаліцій та спільнот у ЦЕДЕМ
Центр демократії та верховенства права шукає в команду менеджера/ку з розвитку коаліцій та спільнот. Майбутній/ня менеджерка /ка буде працювати з командою проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» для розвитку та координації діяльності коаліції та спільнот організацій громадянського суспільства національного та регіонального рівня, що мають на меті покращення правового законодавства діяльності організацій громадянського суспільства. Дедлайн: 30 квітня 2023 року.
Читати і коментувати
Асистент/ка з грантів та закупівель в Програму USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)
Chemonics International шукає Асистента/ку з грантів та закупівель в Програму USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), який/яка забезпечить швидке та ефективне виконання та реалізацію угод і контрактів через SIF у повній відповідності до політики та процедур Chemonics, а також правил, положень і стандартів USAID. Кінцевий строк подання заявок: 5 травня 2024 року. Далі - англійською.
Читати і коментувати
NDI-Ukraine is seeking Promoting Inclusion and Combating Discrimination Program Consultant
Національний Демократичний Інститут шукає Консультанта/ку в програму «Promoting Inclusion and Combating Discrimination», який/яка відповідатиме за вдосконалення запропонованих оціночних питань у тісній співпраці з НДІ. Кінцевий строк подання пропозицій: 26 квітня 2024 року. Далі - англійською.
Читати і коментувати
Chemonics International Inc. seeks Communications Crisis Expert / Експерт/ка з кризових комунікацій
Chemonics International Inc. шукає Експерта/ку з кризових комунікацій, який/яка надасть підтримку та експертні знання ХДУ, зокрема, у розробці комунікаційного плану та пропонуванні вказівок щодо кризових комунікацій. Він/вона також проведе навчання для 20 співробітників. Кінцевий строк подання заявок: 1 травня 2024 року. Далі - англійською.
Читати і коментувати


Джерело інформації: Ресурсний центр ГУРТ