В межах проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» Солонянська громада отримала міжнародну технічну допомогу.

Ми отримали спеціалізоване гінекологічне крісло-трансформер для огляду маломобільних жінок, кольпоскоп з цифровою відеосистемою, ширму, маніпуляційний столик, кушетку, стілець для лікаря, а також ноутбук та багатофункціональний пристрій, які входять до набору для обладнання гінекологічного кабінету. Все обладнання вже передано до Солонянської лікарні.

Ця допомога від міжнародних партнерів є дуже вагомою та вкрай необхідною для нашої громади. Вона буде використана для надання доступної, якісної та безоплатної медичної допомоги жіночому населенню Солонянської громади.

Ми вкотре щиро дякуємо за постійну підтримку та надану міжнародну технічну допомогу Проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Пишаємось нашим партнерством!

КНП «Солонянська багатопрофільна лікарня» Солонянської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису