Учениця 8 класу Солонянського ліцею Ксенія Алєксєєва під керівництвом учителя історії Юрія Валерійовича Козила, взяла участь у Міжнародному щорічному літературно-мистецькому конкурсі есе серед учнів 5-8 класів на тему: "Воїн ЗСУ. Хто він?", "Образ сучасного українського воїна". Організатор конкурсу - Науково-дослідний інститут українознавства.

На розгляд конкурсної комісії було надіслано понад 500 учнівських есе та малюнків, присвячених Збройним Силам України. Щиро радіємо, що робота Ксенії "Він живий у нашій пам'яті" зайняла почесне ІІ місце (за підсумками участі в конкурсі робота оцінена в 59 балів із 60, не вистачило лише 1 балу до І місця).

Вітаємо Ксенію та її наукового керівника Юрія Валерійовича! Бажаємо натхнення, бадьорого настрою і творчої наснаги у підкоренні нових вершин. Пишаємося нашою талановитою ученицею!

Молоде покоління українців чітко усвідомлює завдяки кому має можливість прокидатися у своїх домівках, навчатися та жити у своїй державі. Дякуємо та низько вклоняємося кожному українському воїну-захиснику!

Найкращі конкурсні роботи будуть видані окремою збіркою та опубліковані на сайті Науково-дослідного інституту українознавства.

Фото без опису

Фото без опису