Відповідно до Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VІІІ «Про правовий режим воєнного стану» із змінами і доповненнями, внесеними згідно Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», виконавчий комітет Солонянської селищної ради оголошує про наявність вакантної посади завідувача сектору економічного розвитку, інвестицій та прогнозування виконавчого комітету Солонянської селищної ради – 1 (одна) штатна одиниця.

ОПИС ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

Назва та категорія посади

Завідувач сектору економічного розвитку, інвестицій та прогнозування виконавчого комітету Солонянської селищної ради. Посаду віднесено до шостої категорії посад в органах місцевого самоврядування. 

Посадові обов'язки

 

  • Підготовка інвестиційних програм та проєтів.
  • Супровід реалізації Стратегії розвитку громади, Плану соціально-економічного розвитку, інших планувальних документів у сфері своїх повноважень.
  • Розгляд поданих до селищної ради проектів місцевих програм і змін до діючих програм, готує експертні висновки щодо відповідності цих програм Стратегії розвитку Солонянської територіальної громади.
  • Готує проєкти розпорядження селищного голови про дозвіл на розробку місцевих програм та проєкти рішень сесії Солонянської селищної ради про затвердження програм, змін до них.
  • Формує перелік пріоритетних інвестиційних проєктів, які потребують залучення коштів обласного та державного бюджетів, міжнародних донорських коштів.
  • Здійснює пошук та інформування потенційних інвесторів, щодо проєктів, які потребують залучення інвестицій.
  • Бере участь у створенні інвестиційних проєктів та пропозицій, презентує їх перед потенційними інвесторами.
  • Готує матеріали для отримання субвенцій з бюджету на соціально-економічний розвиток, на виконання інвестиційних проєктів та реалізацію програм.
  • Сприяє підвищенню інвестиційної привабливості Солонянської територіальної громади, залученню коштів у реалізацію стратегічних проєктів, направлених на соціальний та економічний розвиток громади.
  • Сприяє якісному представленню територіальної громади на різноманітних заходах (конференціях, виставках тощо).
  • Проводить підготовку та розповсюдження презентаційних матеріалів щодо інвестиційного потенціалу громади.
  • Розробляє прогнози комплексного економічного і соціального розвитку громади.
  • Аналізує стан, тенденції та виконання роботи з прогнозування економічного і соціального розвитку громади; приймає участь у визначенні її пріоритетів, розробленні напрямів інвестиційної політики та підготовка пропозицій з цих питань.
  • Забезпечує розроблення необхідних документів для надання субвенції з бюджету громади на соціально-економічний розвиток громади, на виконання інвестиційних проектів.
  • Готує проекти для їх подання до ДФРР, інших проектів та грантів, які реалізуються на обласному та державних рівнях, а також до програм та фондів, що реалізують міжнародну технічну допомогу в Україні.
  • Забезпечує аналіз стану залучення інвестицій в громаду.
  • Відповідає за розробку та актуалізацію економічного профілю громади.
  • Розробляє та реалізує проекти співробітництва громад.
  • Здійснює аналіз регуляторних актів селищної ради з метою зменшення надмірного регулювання та створення сприятливих умов  для розвитку господарської діяльності.
  • Готує проєкти регуляторних актів з питань, віднесених до компетенції сектору.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 6050,00 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг посадової особи місцевого самоврядування (державного службовця), за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.

Інформація про призначення на посаду

Селищний голова після ознайомлення з наданою інформацією та документами, проводить співбесіду з претендентами на зайняття посади завідувача сектору економічного розвитку, інвестицій та прогнозування виконавчого комітету Солонянської селищної ради та приймає відповідне розпорядження про призначення на посаду з випробувальним терміном 1 (один) місяць.

 Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посаду завідувача сектору економічного розвитку, інвестицій та прогнозування виконавчого комітету Солонянської селищної ради, на яку буде призначена особа відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» (без проведення конкурсу), виникає обов’язковість оголошення та проведення конкурсу на дану посаду у визначеному законодавством порядку.

Кваліфікаційні вимоги

Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста,  вільне володіння державною мовою. Стаж роботи за фахом на керівних посадах на службі в органах місцевого самоврядування, на керівних посадах державної служби, підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності не менше 2 років.

Перелік документів, необхідних для участі в співбесіді

 

 

 

 

 

  • Заява.
  • Заповнена особова картка П2-ДС.
  • Документ, що підтверджує наявність громадянства України.
  • Документ про освіту.
  • Трудова книжка.
  • Резюме довільної форми.
  • Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, архівні довідки тощо).
  • Приймання документів від осіб, які бажають взяти участь у співбесіді, протягом 14 календарних днів з дня публікації оголошення, з 14 по 27 грудня 2023 року включно за адресою: вул. Задернюка, 3, смт Солоне, до 17.00 год 27 грудня 2023 року.

Вимоги до професійної компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

Необхідні особистісні якості

Комунікабельність, повага до інших.

Необхідні ділові якості

Діалогове спілкування, стресостійкість.

Уміння працювати з комп’ютером

Основні принципи роботи на комп’ютері та досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel), навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Internet.

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

Знання законодавства

 

 Документи, які регламентують діяльність завідувача сектору економічного розвитку, інвестицій та прогнозування виконавчого комітету Солонянської селищної ради:

Зовнішні документи: Конституція України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші нормативно-правові акти.

Внутрішні документи: розпорядження селищного голови; рішення сесії та виконавчого комітету селищної ради; положення сектору економічного розвитку, інвестицій та прогнозування виконавчого комітету Солонянської селищної ради; посадова інструкція завідувача сектору економічного розвитку, інвестицій та прогнозування виконавчого комітету Солонянської селищної ради.

Повинен знати: інструкція з діловодства; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки.

Місце, дата та час початку проведення співбесіди. Прізвище, ім'я та по батькові особи,   яка надає додаткову інформацію з питань вакантної посади

смт Солоне, вул. Задернюка, 3 Дніпровського району Дніпропетровської області , кабінет селищного голови, 28 грудня 2023 року, початок о 09.00 год.

Дармостук Людмила Василівна, начальник відділу організаційно-кадрової роботи, діловодства та контролю виконавчого комітету Солонянської селищної ради

Вконавчий комітет Солонянської селищної ради

Фото без опису