Споживачі газу Дніпропетровської області активно укладають договори розподілу природного газу з новим Оператором ГРМ – Дніпропетровською філією ТОВ «Газорозподільні мережі України». Зробити це можна легко та швидко за спрощеною процедурою. Мешканцям регіону необхідно лише підписати заяву-приєднання.
 
Заяви-приєднання до умов договору розподілу природного газу надійшли споживачам разом із жовтневими платіжками. Однак, якщо з якихось причин клієнт не отримав/загубив/пошкодив квитанцію, її можна завантажити онлайн на сайті Дніпропетровської філії «Газмережі».
 
Як це зробити?
Необхідно перейти на сайт за посиланням: https://dnp.grmu.com.ua. Натиснути на розділ «Важлива інформація», прогорнути вниз до підрозділу «Побутовим споживачам».
 
Далі рекомендуємо діяти згідно з інструкцією:

Крок 1: Завантажити документ «Заява-приєднання до умов договору розподілу природного газу».
Крок 2: Роздрукувати, заповнити та підписати.
Крок 3: Зробити скан або чітке та якісне фото.
Крок 4: Відправити на електронну адресу Дніпропетровської філії «Газмережі»: office.dnp@grmu.com.ua
 
Газорозподільна компанія області нагадує: договір розподілу газу є публічним та однаковим для всіх споживачів і не потребує двостороннього підписання.

У разі виникнення питань, споживач може звернутися до контакт-центру за номерами:

  • 066-300-2-888 (Vodafone);
  • 098-300-2-888 (Kyivstar);
  • 093-300-2-888 (Lifecell);
  • 057-708-01-87 (Укртелеком);
  • 056-747-36-35 (Укртелеком).

 Для швидкої консультації необхідно натиснути цифру «8», дочекатися з’єднання з оператором ГК «Нафтогаз України» та попросити з’єднати зі спеціалістом Дніпропетровської філії «Газмережі».

Офіційні сторінки Дніпропетровської філії «Газмережі» у соціальних мережах:

Фото без опису