Можливості для росту та розвитку бізнесу в новому дайджесті: освітньо-грантова програма «Міцність» для підприємств постраждалих від повномасштабної війни, набір компаній на міжнародну виставку BIOFACH 2024, безоплатні консультації з експорту, маркетплейс фінансових можливостей для бізнесу. Скрольте дайджест там більше цікавого.


Стартувала освітньо-грантова програма «Міцність», що допоможе постраждалому від повномасштабної війни бізнесу з Одеської, Харківської та Дніпропетровської областей повернутися до своїх регіонів та відновити й розвинути діяльність. На учасників чекають:

  • Індивідуальні та групові консультації з лекторами

  • Менторська підтримка під час навчання і після його завершення

  • Воркшопи, майстеркласи, лекції та семінари

20 найпрогресивніших учасників проєкту отримають грант по $3000 для розвитку бізнесу. Подайте заявку на участь у програмі до 8 вересня.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ


Програма підтримки менеджерів будівельної галузі

Долучайтеся до програми Fit for Partnership with Germany: будівництво та енергоефективність. У межах ініціативи учасники відвідають німецькі підприємства, виставки, проведуть В2В-переговори та дізнаються більше про:

  • тренди та інноваційні рішення в інжинірингу і енергоефективних технологіях

  • стандарти проєктування та будівництва на прикладі Німеччини

  • досвід країни з відновлення населених пунктів після руйнувань

  • сучасні методи проєктування доріг та ІТ-рішення у будівництві

ДЕТАЛІ


Програма підтримки менеджерів сфери охорони здоров’я

Бажаєте дізнатися більше про систему охорони здоров’я Німеччини, інновації та тренди в галузі? Подавайте заявку на участь у програмі Fit for Partnership with Germany: менеджмент у сфері охорони здоров’я та отримайте можливість долучитися до онлайн-підготовки та бізнес-сесії у Німеччині: відвідати німецькі підприємства, виставки, провести В2В-переговори.

ДЕТАЛЬНО


Конкурс Youth Start-Up Competition 2023

Якщо ви розробляєте інноваційні рішення, що стосуються актуальних проблем сьогодення, таких як сталість розвитку, соціальна інтеграція та технологічні інновації — долучайтеся до конкурсу та представте свою бізнес-модель на Асамблеї МСП Іспанії 13-17 листопада! Скористайтеся крутою можливістю запустити свій стартап.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ


Грант на підтримку енергомодернізації підприємств

Стартував грантовий конкурс, що спрямований на підвищення енергоефективності промислових підприємств та бізнесів, що постраждали від військових дій. Отримати фінансування у розмірі 10 000 євро зможуть приватні підприємства виробничого сектору. Дедлайн подання заявки: 1 вересня

ОТРИМАТИ ГРАНТ

Фото без опису