Пропонуємо ознайомитися з актуальними запитами на партнерство від іноземного бізнесу для представників легкої та металургійної промисловостей.

Залучайтесь новими партнерствами з Німеччиною, Норвегією, Чехією, та іншими країнами ЄС. Поспішайте переглянути всі пропозиції:

ДЕТАЛЬНО


Дослідження: стан та потреби бізнесу в умовах війни

Ділимось цікавими даними: з’ясували, що 38,4% підприємств очікує зростання оборотів у поточному році, а індекс активності бізнесу зріс до 35,3 зі 100 можливих!

А які потреби має бізнес, які перспективи бачить та як взаємодіє з державою — про це все у новому дослідженні, що провів Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з партнерами.


Завжди мріяли розширити географію експорту та знайти міжнародних партнерів? Тоді відкриваємо для вас такі перспективи! Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з партнерами організовують Національний стенд України на Middle East Organic & Natural Products Expo 2023 — найбільшій виставці органічних і натуральних харчових продуктів та косметики на Близькому Сході та запрошують вас до участі.

 

5 українських виробників-експортерів отримають: 

  • повний супровід на всіх етапах участі

  • обладнане робоче місце та низку інших організаційних переваг

Дедлайн подання заявки на участь — 1 серпня.

УМОВИ УЧАСТІ


Грантова допомога зеленому бізнесу

Представники малого та середнього бізнесу можуть отримати до 50 000 євро на розробку проєктів, спрямованих на зменшення викидів парникових газів та підвищення енергоефективності в межах нової хвилі програми «Кліматичні Інноваційні Ваучери».

13 українських компаній у 2022 році вже отримали Кліматичні Ваучери та успішно реалізують власні зелені рішення. Долучайтесь до програми та впроваджуйте перспективні екологічні технології в Україні!


Google запустив в Україні безоплатний освітній курс «Виведіть свій бізнес на міжнародний ринок», який стане цікавим для малого та середнього бізнесу, що виробляє товари та послуги й бажає масштабуватися. Під час курсу дізнаєтеся, як:

  • розширити свій бізнес у міжнародному просторі та знайти партнерів

  • почати швидке масштабування власного бізнесу

  • використовувати інструменти Google, наприклад Market Finder

  • застосувати digital-рекламу для пошуку нових клієнтів

Відеоматеріали курсу можна переглядати в будь-якій послідовності та у зручний для вас час. А ще на учасників чекає бонус на рекламу в розмірі 10 000 гривень.

РЕЄСТРАЦІЯ


Мінеральні добрива для агровиробників

 

У зв’язку з повномасштабним вторгненням виробництво азотних добрив суттєво скоротилось — це спричиняє обмежений доступ мікро, малих та середніх фермерів до продукту. Тому програма USAID АГРО безоплатно надасть мінеральні добрива українським агровиробникам на осінню посівну кампанію. Учасник програми зможе отримати 1 тонну продукту, а загалом виробникам передадуть 12 000 тонн добрив.


Фото без опису