Ділимося чудовою новиною! Наш Солонянський ліцей став одним із 50-ти переможців кампанії DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні». Всього на конкурс було подано 430 заявок від активних та ініціативних громад України.

Команда проєкту DECIDE провела 76 співбесід. Конкурсна комісія, до якої зокрема увійшли представники Міністерство освіти і науки України, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад визначилася із переможцями.

За результатами відбору Солонянський ліцей отримає:

  • комплект методичних розробок з питань організації літніх клубів для дітей в громадах з фокусом на інтеграцію дітей ВПО, демократії та прав людини, попередження конфліктів, психологічної підтримки, безпеки, рухової активності тощо;
  • набір розвиваючих ігор та книжок;
  • спортивний інвентар;
  • канцтовари і принтер;
  • обладнання та безкаркасні меблі для облаштування зон відпочинку на відкритому просторі.

Попереду – навчання педагогів, низка організаційних моментів та, головне, старт роботи літнього дитячого клубу на базі Солонянського ліцею, який допоможе організувати змістовне дозвілля та згуртувати наших дітей довкола демократичних цінностей та розвитку громади.

Вітаємо наших педагогів та бажаємо подальших перемог, допитливих учнів та творчих успіхів!

Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні

Фото без опису