У межах фінансової підтримки бізнесу від міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps, фермерські підприємства, а також малий та середній релокований бізнес можуть отримати гранти $40 000 та $20 000 для подолання наслідків війни

ДЕТАЛЬНО


Опитування для експортерів: ефективна підтримка та покращення продуктів

 

670,5 млн грн фінансування банки надали експортерам з моменту запуску страхування експортних кредитів в ПрАТ «Експортно-кредитне агентство». Саме це дозволило бізнесу забезпечити виконання експортних угод на суму в 4,63 млрд грн. 

Для розширення сфери підтримки українських експортерів, напрацювання дієвих та ефективних механізмів впровадження сучасних фінансових інструментів у зовнішній торгівлі ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» проводить опитування підприємців щодо послуг, у яких найбільше зацікавлені українські експортери.

Результати опитування допоможуть сформувати краще розуміння потреб експортерів, поліпшити продукти та сервіси.


Фінансова підтримка від USAID КЕУ

Українські експортоорієнтовані виробники мають змогу одержати фінансову підтримку для проходження міжнародної сертифікації систем менеджменту якості та безпечності харчової продукції. Також понад 100 українських виробників отримають індивідуальні комплексні маркетингово-інформаційні та консалтингові послуги.


Платформа жіночого цифрового ком'юніті She's Next

Visa у партнерстві з Emerging Europe створили для підприємиць платформу цифрового ком'юніті She's Next, яка обʼєднує лідерок з України та всього регіону Східної та Південно-Східної Європи, Центральної Азії та Кавказу, щоб спілкуватися, обмінюватися досвідом та розширювати бізнес на міжнародному рівні.

Долучайтесь до платформи, знаходьте корисні ініціативи та розвивайте підприємницькі навички.


Закрити ФОП в кілька кліків: бета-тестування нової послуги на порталі Дія

Тепер не тільки відкрити, а й закрити ФОП можна буде в кілька кліків. Жодних походів до держустанов та заповнень заяв, які ще має перевіряти державний реєстратор купу часу, а всі дані автоматично підтягнуться з Єдиного державного реєстру. 

Хто може долучитися до тестування?

  • фізичні особи-підприємці, які мають РНОКПП 

  • підприємці, які використовують паспортні дані замість картки платника податків


Форум «Посилення співпраці агробізнесу та торгових підприємств Львівщини»

Запрошуємо на форум виробників та переробників агропродукції Львівщини, представників торгових мереж регіону та дорадчих служб, регіональної влади.

Ціль зустрічі:

  • нетворкінг, співпраці між гравцями ринку;

  • обговорення результатів дослідження ключових проблематик та шляхів посилення співпраці агровиробників і переробників із торговими мережами Львівського регіону.

Захід відбудеться 22 червня о 14:00 у м. Львів, участь вільна за умови попередньої реєстрації до 21 червня (до 12:00)

Фото без опису