До вашої уваги перелік актуальних бізнес-можливостей від Клубу ділових людей Україна, серед яких гранти, пільгові кредити, стажування, бізнес-інкубатори та державні програми підтримки.

Області: Уся Україна
Дедлайн: до 26 червня 2023 року 
Галузі: Усі галузі

Області: Уся Україна
Дедлайн: до 18 червня 2023 року 
Галузі: Усі галузі

Області: Уся Україна
Дедлайн: до 21 червня 2023 року 
Галузі: Усі галузі

Області: Уся Україна
Дедлайн: до 26 червня 2023 року 
Галузі: виробництво медичних виробів, включаючи медичне обладнання


Можливості для підсилення вашого підприємства від Дія.Бізнес

  • Опитування для релокованого бізнесу: формуємо сприятливі умови для переміщення та розвитку 

    Інформація щодо особистого досвіду релокованих бізнесів та конкретні запити на підтримку – суттєва допомога для розуміння потреб таких підприємств. 

    Результати дослідження будуть передані представникам Уряду та органам місцевої влади для впровадження актуальних ініціатив з підтримки підприємництва. 

    Дедлайн заповнення анкети — 23 червня.

  • ITSkills4U: можливість розпочати або розвинути кар’єру в tech 

    TSkills4U — міжнародна навчальна програма для тих, хто хоче розвинути практичні навички у сфері хмарних технологій. Навчання можна пройти самостійно або з інструкторами, отримати одну з шести AWS сертифікацій та взяти участь у ярмарках вакансій. 

    Пропонуються курси як для тих, хто не має досвіду в ІТ, так і для людей, які вже працюють у галузі й зацікавлені в сертифікаціях для підтвердження знань хмарних технологій AWS.

    Для українців доступ до навчання та міжнародних сертифікацій безоплатний. Наразі вже 15 000 українців зареєструвалися на платформі. 

    Випускники програми вже почали нову кар’єру в напрямах Big Data, Software Engineering, Cloud Support, запрошуємо поповнити ряди учасників та підвищити скіли.

  • Новостворений бізнес зможе взяти участь в урядовій програмі компенсацій за працевлаштування ВПО 

    Підприємство може скористатись урядовою програмою підтримки роботодавців за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та отримати компенсацію. Відповідні зміни до порядку надання такої компенсації були ухвалені на засіданні Кабінету Міністрів України 6 червня 2023 року.

    Мета програми — пришвидшити адаптацію людей, що змушені були переїхати з небезпечних регіонів, та підвищити рівень зайнятості серед населення.

    Які передбачаються зміни до порядку надання компенсації – читайте на порталі Дія.Бізнес.

 

Фото без опису