В межах проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» Солонянська громада отримала партію засобів для реабілітації осіб з інвалідністю.

Ми отримали інвалідні коляски, дорослі складні ходуни, ходунки ролятори, стільці для ванни зі спинкою та 2 підйомники для маломобільних груп. Все реабілітаційне обладнання розподілене між Солонянською лікарнею, Солонянським центром первинної медико-санітарної допомоги та Центром надання соціальних послуг.

Ця допомога від міжнародних партнерів є дуже вагомою та вкрай необхідною для нашої громади. Вона буде використана для реабілітації та відновлення пацієнтів лікарень та тих, хто знаходиться на обліку Центру надання соціальних послуг і потребує допомоги.

Щиро дякуємо за постійну підтримку та надану міжнародну технічну допомогу Проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ GmbH. Окремо дякуємо нашому регіональному куратору Таргоний Оксана

Продовжуємо наближати Перемогу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису