Фото без описуДля надання якісних послуг з призначення та виплати субсидій всім постачальникам (надавачам) комунальних послуг, а саме: виконавцям комунальних послуг, управителям багатоквартирних будинків, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків необхідно зареєструватись до 01.01.2023 на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Для реєстрації на вебпорталі необхідно надати “Кваліфікований сертифікат відкритого ключа” посадової особи, яка буде виконувати функції надання інформації щодо осіб для призначення та розрахунку їм житлових субсидій та пільг.

З переліком АЦСК, КЕП яких підтримується Пенсійним фондом України, можна ознайомитись на вебпорталі ПФУ: “Вхід”/вкладка “За КЕП” або “За токеном”/“Виберіть АЦСК”.

Сертифікати надати на електронну адресу: R.Moyseenko@dpfu.gov.ua

Телефон для довідок: +38(050)4213732.

Після реєстрації сертифікату в програмних комплексах Пенсійного фонду України посадовій особі буде наданий доступ до особистого кабінету надавача житлово-комунальних послуг на веб вебпорталі  Пенсійного фонду України.  

Додаток: інструкція “Особистий кабінет спеціаліста надавача ЖК послуг”.

Відеоролик по роботі в особистому кабінеті надавача ЖК послуг знаходиться на сторінці Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області  в facebook.