Президентом України оголошена мобілізація Збройних Сил України, згідно цього наказу:

1. Всім генералам, адміралам, офіцерам, старшинам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які постійно мешкають на території Дніпровського району та мають мобілізаційне розпорядження, або при отриманні персональної повістки районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, прибути на пункти та в строки вказаних в їх мобілізаційних розпорядженнях або персональних повістках.

Військовозобов’язаним, які тимчасово проживають на території Дніпровського району негайно вибути до місця постійного проживання та прибути в пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості – у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку.

2. Генералам, адміралам, офіцерам, старшинам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які не мають на руках мобілізаційних розпоряджень і тих хто не отримав повісток територіального центру комплектування та соціальної підтримки, виїзд за межі району тимчасово забороняється.

3. Генерали, адмірали, офіцери, сержанти, старшини, солдати та матроси запасу, що підлягають призову, відповідно до пункту один цього наказу при прибутті по мобілізації зобов’язані мати при собі документи та особисті речі, вказані в мобілізаційних розпорядженнях та в персональних повістках.

4. Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, звільнити військовозобов’язаних, які призиваються відповідно до пункту 1. цього наказу від роботи та служби, провести з ними повний розрахунок, виплатити їм заробітну плату та забезпечити явку в строки та пункти, вказані в мобілізаційних розпорядженнях або в персональних повістках.

5. Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, поставити справну автотракторну, дорожньо-будівельну, підйомно-транспортну та іншу техніку в строки і в пункти згідно нарядів територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Громадянам власникам засобів транспорту – доставити їх в строки і в пункти за вказівкою територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

6. Громадяни України, які не з’явилися при мобілізації в указані строки і пункти та керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники засобів транспорту, які не поставили у встановлені строки техніку за нарядами територіальних центрі комплектування та соціальної підтримки або перешкоджають своєчасному з’явленню громадян та поставки техніки при мобілізації, несуть відповідальність згідно Закону.

7. Наказ оголосити і роз’яснити на підприємствах в установах та організаціях незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості.

Оригінал документа додається - завантажити