До поліцейських офіцерів громади звернулись мешканці села Шестипілля із проблемою, що вуличний пес пробирався до їх садиб та давив курей. Правоохоронці швидко відреагували на виклик та відвезли тварину до притулку.

«Сьогодні я хочу висловити свою подяку за відмінну роботу поліцейським офіцерам Солонянської громади за чітку, злагоджену, професійно виконану роботу. В наш час прийнято вважати,що «всім байдуже на інших», немає людей, які готові з повною відповідальністю підійти до своєї роботи, нічого не відкладати і виконати її на рівні. Але поліцейські офіцери Солонянської громади - приклад відповідальності,небайдужості та людяності. Впевнена,що вони повинні стати прикладом для наслідування тим, хто до роботи ставиться інакше.

Величезне Вам спасибі, що підтверджуєте віру в якість і важливість вашої роботи для всього суспільства! З великою повагою та вдячністю жителька с. Шестипілля» - ось так прокоментувала ситуацію жителька села Шестипілля.

Адже головне завдання поліцейських офіцерів громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями громади, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.