Солонянська громада – одна із 6 прогресивних громад Дніпропетровщини, яка 17 грудня підписала Меморандум про співпрацю з німецькою компанією-виконавцем Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у рамках «Програми ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України».

Проєкт співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

За підтримки ЄС буде розроблено стратегії, спрямовані на забезпечення якісних та доступних послуг у громаді.

Керівництво під час зустрічі із преставниками проєкту особливо наголосило на основних проблемних питаннях громади у сфері надання медичних послуг, як первинної та приділило значну увагу ЦНАП та Центру надання соціальних послуг Солонянської селищної ради.

Звісно, що розроблені в рамках проєкту стратегії соціальних, медичних та адміністративних установ будуть спрямовані на підвищення якості найважливіших послуг населенню.

«Якісне обслуговування в медичній, адміністративній та соціальній сферах посилить єдність громад та їхню стійкість до гібридних загроз. Участь у проєкті покращить здатність громади успішно долати кризи, включно з пандемією COVID-19, та продовжувати залучення інвестицій у послуги населенню», — зазначила Надія Вертебна, менеджерка програми ЄС Міцні Регіони (EU4Resilient Regions) Представництва ЄС в Україні.

Більше подробиць про співпрацю - у пресрелізі

Фото без опису