Фото без описуЩоб комусь допомагати, не обов’язково бути багатим і сильним, достатньо бути добрим. На відкритті головної ялинки Солонянської громади відбувся благодійний ярмарок зі збору коштів на лікування Ельвіри Оруджевої, учениці Башмачанської школи, яка страждає на рідкісне захворювання. Усі охочі мали змогу долучитися до благородної справи, купуючи різноманітні смаколики та сувеніри, які виготовили школярі, гуртківці закладів освіти та просто небайдужі громадяни.

Загалом, на ярмарку вдалося зібрати кошти в сумі 8 550 грн. Дякуємо всім, хто допоміг у проведенні ярмарку та був її активним учасником. Віримо, що спільними зусиллями ми допоможемо Ельвірі побороти недугу та пришвидшити її одужання.

Гроші вже передані родині. Проте у зв’язку із встановленим діагнозом, дівчинці на постійній основі необхідно приймати препарат - Актемра ( тоцилізумаб) (нагадуємо: в Ельвіри "Ювенільна системна склеродермія (CREST-синдром: розповсюдження ураження шкіри, суглобів, дигітальні виразки, склеродактилія, синдром Рейно, серопозитивність за Scl-70), акт. ІІІ, ФН ІІІ"). Зараз сім’я Ельвіри просить усіх небайдужих про фінансову підтримку.

Допомогу можна перераховувати на карточку мами дівчинки Оруджевої Ельнари 5168 7574 2770 6413 (Приват Банк).

Здоров'я вам та вашим близьким, це дійсно найголовніше в житті!

 

 

 

Фото без опису