Фото без описуСьогодні, 14 грудня 2021 року, в Солонянській громаді стартували засідання постійних комісій. Першою  підготовку до 16 сесії Солонянської селищної ради розпочала постійна комісія з питань соціального захисту населення, освіти, культури та спорту, охорони здоров'я.

Члени комісії  заслухали та обговорили профільні питання, прийняли  рішення винести на розгляд сесії 15  проєктів рішень, серед яких: затвердження місцевих цільових програм на 2022 з освіти та медицини; встановлення вартості харчування учнів шкіл та вихованців садочків; затвердження структури та штатної чисельності закладів освіти  та установ освіти;  внесення змін до назви та зміна засновника Микільського-на-Дніпрі ЗДО; створення денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі та затвердження положення про нього; встановлення  розміру допомоги  на поховання деяких категорій осіб у 2022 році тощо.

Завтра, відповідно до графіку,  свої профільні рішення будуть розглядати 2 постійні  комісії:  комісія  з питань  соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, планування бюджету, фінансів та комісія з питань місцевого самоврядування, законності, забезпечення правопорядку, взаємодії з політичними партіями та громадськістю. Чекайте на прямі ефіри.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису