Сьогодні, 6 грудня, з нагоди Дня Збройних Сил України заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Оберемок спільно з працівниками відділу цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Андрієм Сіянко, Олександром Генінгом та Віталієм Варжанським привітали військовослужбовців другого відділу Дніпровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Грамотою Солонянського селищного голови за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, високопрофесійне виконання службових обов’язків та за нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України нагородили:

  • майора Юрчука Сергія Вікторовича – начальника відділення мобілізаційної роботи – заступника начальника другого відділу Дніпровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки
  • старшого лейтенанта Ющука Валерія Володимировича – офіцера відділення рекрутингу та комплектування другого відділу Дніпровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Подякою Солонянського селищного голови за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та за нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України відзначили

Андрійченко Наталію Анатоліївну – головного спеціаліста відділення обліку мобілізаційної роботи другого відділу Дніпровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

З вітальним словом виступили Володимир Оберемок та Віталій Варжанський. Вони щиро подякували військовослужбовцям за ту нелегку службу, яку вони несуть. Побажали їм міцного здоров’я, добра, незламної волі, надійного родинного тилу, злагоди, достатку і мирного неба над головою.

Шановні військовослужбовці, захисники та захисниці України! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем Збройних Сил України! Доблесть і честь солдатів й офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми віримо, що Збройні сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису