Цього року в Португалії кубок чемпіона світу здобув начальник поліції Дніпровського району Вячеслав Клешня – наш земляк та справжня гордість Солонянщини.

Вячеслав зізнається, що мав великі сумніви у своїй перемозі. Аби отримати перше місце йому довелося подолати трьох чемпіонів.

У боях Вячеслав не новачок. Ще в 11 років батько привів його на греко-римську боротьбу. Тоді юний спортсмен неодноразово перемагав у різних змаганнях, був чемпіоном області. У студентські роки Вячеслав отримав звання майстра спорту з самбо. Але після закінчення академії у спорті довелося зробити перерву.

Після повернення до спорту, Вячеслав впевнено заявляє, що заняття спортом позитивно впливають і на роботу. Не зупиняють його ні синці, ні травми.

Чемпіонат цього року – вже десятий на рахунку Вячеслава Клешні. У своїй колекції він вже має дві бронзові та одну срібну медалі. Вячеслав займається у залі шість днів на тиждень і лише у неділю – відпочинок та відновлення. І ось, врешті решт, омріяний кубок здобуто!

Вячеслав зізнається, що його головні вболівальники– дружина та син. Кожного разу їдучи на змагання, чоловік знаходить у кишенях записки від коханої з побажаннями перемоги. Такі маленькі дрібниці допомагають зібратися та викластися на повну.

Тож щиро вітаємо нашого земляка із такою омріяною перемогою! Бажаємо і надалі досягати спортивних вершин та насолоджуватись власними досягненнями!

 

У статті використано фото та матеріали SPRUT.NEWS Більше інформації на сторінці першоджерела за лінком: https://cutt.ly/ITH3DdR

Фото без опису