Фото без описуСьогодні, 22 листопада, в рамках підготовки до 15 сесії Солонянської селищної ради стартували засідання постійних комісій. Аналізувати питання порядку денного розпочали 2 постійні комісії: комісія з питань розвитку інфраструктури, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою територій та комісія з питань соціального захисту населення, освіти, культури та спорту, охорони здоров’я.

На розгляд комісії з питань розвитку інфраструктури, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою територій було винесено 12 питань, що стосувалися:

внесення змін до Програм благоустрою, надання фінансової підтримки комунальним підприємствам;

затвердження Програми містобудівної діяльності та створення геоінформаційної кадастрової системи Солонянської селищної ради на 2021-2025 роки;

внесення змін до Переліків першого та другу типу об’єктів комунальної власності Солонянської селищної ради; затвердження умов та передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності тощо.

Постійною комісією з питань соціального захисту населення, освіти, культури та спорту, охорони здоров'я було розглянуто 14 профільних питань серед яких:

затвердження змін до ряду місцевих цільових програм;

затвердження місцевої цільової програми розвитку та фінансової підтримки комунального закладу оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Орльонок» Солонянської селищної ради на 2022 рік;

затвердження Статутів Інклюзивно-ресурсного центру та Солонянського музею історії у новій редакції;

оплата навчання у закладі позашкільної освіти сфери культури «Солонянська мистецька школа» на 2022 рік;

співфінансування придбання ноутбуків для педагогічних працівників закладу загальної середньої освіти «Солонянський ліцей»;

внесення змін до структури та штатної чисельності установ Солонянської селищної ради та апарату виконавчого комітету Солонянської селищної ради, тощо.

Всі засідання були конструктивним та продуктивним. Загалом комісії розглянули 63 питання та внесли до протоколів відповідні висновки та рекомендації. Запис онлайн-трансляції засідання вже можна переглянути на сайті громади. Завтра, згідно графіку, постійні комісії продовжать свою роботу.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису