З 22 листопада по 06 грудня 2021 року включно, відповідно до розпорядження селищного голови від 19.11.2021 № 222, проводяться громадські обговорення  проєкту Стратегії розвитку Солонянської селищної територіальної громади на 2021- 2027 роки (далі Стратегія розвитку).

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні проєктні ідеї до плану дій Стратегії.

Ми звертаємося до усіх зацікавлених сторін, жителів громади з проханням ознайомитися з документом та надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проєкту Стратегії розвитку.

З проєктом документу можна ознайомитися 

 на офіційному сайті селищної ради в розділі «Громадські обговорення та слухання» за посиланням: https://cutt.ly/CTzzVNl

або в закладинці Стратегія розвитку громади https://cutt.ly/KTHR72K

або  на платформі електронної демократії E-DEM https://consult.e-dem.ua/npas/261

 

Просимо Вас до  06 грудня 2021 року надіслати на електронну адресу radasolone@gmail.com свої зауваження чи пропозиції з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси проживання, контактного номеру телефону та зазначення Вашої думки щодо проєкту Стратегії розвитку.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою з розробки Стратегії розвитку у єдиний документ, та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження.

Ваша думка важлива для нас!