Комісія з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Солонянської селищної ради працює задля результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту та соціальний захист.

Сьогодні, 08 листопада, в приміщенні Солонянської селищної ради відбулось чергове засіданні комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний виносилось 9 питань, які стосуються захисту прав та інтересів дітей. Зокрема, розглядались питання:

  • про доцільність надання повної цивільної дієздатності
  • про надання висновку про доцільність чи не доцільність позбавлення батьківських прав
  • про доцільність позбавлення батьківських прав
  • про влаштування неповнолітньої дитини-сироти до КЗ «Малий груповий будинок» Солонянської селищної ради
  • про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей які опинилася у складних життєвих обставинах

За результатами роботи комісії прийняті виважені рішення з метою захисту прав та інтересів дітей. Відповідні рекомендації будуть підготовлені та надані виконавчому комітету Солонянської селищної ради для прийняття рішень на черговому засіданні виконавчого комітету.

Фото без опису

Фото без опису