Цього тижня відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника – директора комунального некомерційного підприємства «Солонянський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Солонянської селищної ради Дніпропетровської області.

Члени комісії оголосили про початок прийому документів на заміщення вакантної посади. Документи для участі у конкурсі приймаються з 26 жовтня 2021 року по 09 листопада 2021 року включно за адресою:
52400, Дніпропетровська область, смт Солоне, вулиця Гагаріна,7.

Телефон та адреса електронної пошти для довідок: (05669)2-13-31 solrada@i.ua

Із переліком документів, які необхідно подати, вимогами до кандидата та умовами оплати праці із зазначенням істотних умов контракту ви можете ознайомитись на сайті у розділі Оголошення на заміщення вакантних посад або за посиланням:

https://solonyanska-gromada.gov.ua/news/1635173661/

Засідання конкурсної комісії відбудеться 12 листопада 2021 року в два етапи. О 10 годині 12.11.2021 конкурсна комісія перевірить документи, подані претендентами щодо відповідності установленим вимогам та прийме рішення про допуск претендентів до конкурсу або відхилення їх кандидатур. Об 11 годині 12.11.2021 конкурсна комісія заслухає конкурсні пропозиції та проведе співбесіди з кандидатами для визначення переможця конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Солонянський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Солонянської селищної ради Дніпропетровської області.

Враховуючи епідеміологічну ситуацію, з метою дотримання санітарно-гігієнічних умов присутні на засіданні члени конкурсної комісії та учасники мають мати при собі документи про вакцинацію та засоби індивідуального захисту.

Місце проведення конкурсу за адресою: 52400, Дніпропетровська область, смт Солоне, вулиця Гагаріна, 7, зала засідань Солонянської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису