Фото без описуВчора, 06 вересня 2021 року, відбулося засідання комісії з придбання житла, виплати грошової компенсації для придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Солонянської селищної ради.

Члени комісії розглянули питання щодо надання згоди на перерахування коштів з спеціального поточного рахунку відкритого на ім’я особи з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування як оплату за договором купівлі-продажу квартири особі з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, яка перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітету Солонянської селищної ради.

За результатами перевірки наданих документів та з урахуванням вимог, встановлених відповідними законодавчими актами, члени комісії прийняли позитивне рішення щодо надання згоди на перерахування коштів для придбання квартири в м. Кам’янське особі вищезазначеної категорії.

Двокімнатна квартира знаходиться у задовільному стані, в наявності всі сантехнічні прилади, газопостачання, електропостачання, водопостачання та водовідведення.