Фото без описуСьогодні, 31 серпня, у рамках підготовки до проведення рейду «Урок» відбулась робоча зустріч начальника служби у справах дітей Ірини Котенко, спеціаліста відділу освіти Ірини Гаркуші, інспектора ювельнальної превенції Валерії Салій та фахівця із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Солонянської селищної ради Ольги Зінов’євої. Метою зустрічі було виявлення дітей, які потенційно, без поважних причин, не готові до школи та вжиття подальших заходів щодо усунення причин і умов, внаслідок яких діти можуть бути не охоплені навчанням.

Рейд «Урок» проводиться щороку на початку вересня та жовтня, з метою виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням, запобігання їх бездоглядності та безпритульності, надання адресної матеріальної допомоги у підготовці до навчального року та осінньо-зимового сезону.

Нагадуємо, якщо дитина без поважних причин не відвідує школу 10 і більше днів – батьки чи опікуни несуть за це адміністративну відповідальність згідно статті 184 КУпАП.