Сьогодні в Солонянську територіальну громаду в рамках профільної стратегічної сесії “Опорнашкола – простір особистісного зростання” Всеукраїнського серпневого форуму “Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху” завітала делегація освітян  з різних куточків України

Сіячі та наставники, педагоги за професією та за покликанням зібралися, щоб підвести підсумки минулого навчального року та окреслити нові вектори???? якості та успіху на 2021-2022 навчальний рік і, що не менш важливо – налаштувати свої серця на головну освітянську місію – творити людину-особистість – майбутнє нашої держави.

У заході взяли участь близько  гостей – керівників обласних, районних, міських рад, територіальних громад, органів управління освітою, закладів освіти– представників з різних областей нашої країни.

Учасників освітянської події тепло зустріли селищний голова Михайло Копейко, перший заступник селищного голови Ірина Грекова, начальник відділу освіти Алла Ратушняк, директор Солонянського ліцею Володимир Сергієнко та директор Інклюзивно-ресурсного центр Олена Демченко.

Після розповіді про громаду та освітянську галузь Солонянщини на гостей чекав екскурс по Солонянській опорні школі та Інклюзивно-ресурсному центрі, під час якого учасники форуму мали можливість на власні очі ???? побачити всі родзинки освітнього простору Солонянської опорної школи та інклюзивної освіти в Інклюзивно-ресурсному центрі громади.

У підсумковому освітянському колі гості висловили свої враження від побаченого та побажання господарям примножувати свої здобутки та надалі прославляти освітянську галузь Солонянської громади.

Приємними емоціями наповнив серця всіх учасників Форуму солодкий стіл, який вдовольнив не лише гастрономічні вподобання гостей, а й додав  запалу та творчих сил для нових здобутків.

Сподіваємося, що візит учасників форуму на Солонянщину поповнив їх арсенал не лише корисною інформацією, а й надихнув на педагогічні досягнення та інновації.

Тож бажаємо усім освітянам у новому навчальному році успішних та результативних кроків на шляху розвитку освіти, як запоруки творення нової України для себе й майбутніх поколінь. Щасливого, успішного, легкого, здорового і мирного нового навчального року!