Фото без описуПродовжуємо розповідати про спортивні вихідні нашої громади.

У суботу, 29 травня, відбулася календарна гра Чемпіонату області з футболу (ІІ Ліга) між командами «Темп» (смт Солоне) та «Олімпік» (м. Кам’янське). Гра проходила на полі суперника і завершилась із рахунком 4:0. Попереду ще 3 матчі, тому тримаємо кулачки та вболіваємо за наших футболістів!

У неділю, 30 травня, спортивний клуб «Солоне» прийняв участь у футбольному турнірі «Пульс», який відбувся на стадіоні «Монтажник» у м. Дніпро. Ігри проходили динамічно, насичено та професійно. Наші хлопці отримали одну поразку та один матч зіграли внічию.

Також у неділю вихованці ДЮСШ Солонянської селищної ради під керівництвом тренера-викладача Олександра Москаленка прийняли участь у відкритому чемпіонаті з настільного тенісу, який проходив у м. Запоріжжя, ДЮСШ №4. Діти вікової категорії 2008-2009 р.н. боролись за призові місця та продемонстрували гарну підготовку та велике бажання перемогти. Маємо наступні результати:

  • Москаленко Степан - 3 місце серед хлопчиків
  • Тихонська Аліна - 3 місце серед дівчат
  • Колодій Кіра посіла 4 місце.

Бажаємо спортсменам та команді тренерів ще більше перемог та досягнень, мужності і витривалості, стійкості духу та впевненості у власних силах!