Фото без описуСпорт став вже звичним дозвіллям для мешканців нашої громади. Цими вихідними наші спортсмени встигли представити громаду на спортивних змаганнях у м. Дніпро, м. Верхньодніпровськ та в рідному селищі. Та про все по порядку

У п’ятницю, 7 травня у м. Дніпро проводились змагання Олімпіади з легкоатлетичного чотирьохборства серед учнів закладів загальної середньої освіти. У них приймали участь учні ЗЗСО "Солонянська СЗШ І-ІІІ ступенів» (опорний заклад) Артем Кобрін та Валерія Федоренко під керівництвом вчителя фізкультури Павла Михайловича Дмітрієва. Вітаємо юних спортсменів та бажаємо великих перемог!

8 травня у м. Дніпро відбулися фінальні зональні обласні змагання з настільного тенісу  серед юнаків та дівчат 2006-2007 р.н. "Хто ти, майбутній олімпієць?" за програмою ОССІ Дніпропетровщини присвячених 30-й річниці Незалежності України. Спортивну честь громади відстоювали вихованці ДЮСШ: Степан Москаленко та Аліна Тихонська під керівництвом тренера Олександра Васильовича Москаленка. За підсумками змагань Аліна Тихонська зайняла ІІІ місце та здобула право виступати в збірній нашої зони, Степан Москаленко зайняв 5 місто. Слід зазначити, що наш тенісист був наймолодшим учасником турніру. Учасників змагань супроводжували гарний настрій, щирі емоції та спортивне напруження.

Цього ж дня в м. Верхньодніпровськ проходили зональні обласні змагання з волейболу  серед юнаків та дівчат 2006-2007 р.н. "Хто ти, майбутній олімпієць?" за програмою ОССІ Дніпропетровщини присвячених 30-й річниці Незалежності України . Солонянську громаду представляли дві команди хлопців та дівчат на чолі з тренером Василем Івановичем Шкодою. Команда хлопців зайняли І місце та виграли зону. Їх суперниками стали команди з Верхньодніпровська, Слобожанської ОТГ та м. Кам'янського. Наші дівчата у протистоянні з командами Іскра (м. Дніпро), Слобожанської ОТГ та команди з м. Верхньодніпровськ здобули ІІІ місце.

9 травня в смт Солоне відбулася календарна гра Чемпіонату області з футболу (ІІ Ліга) між командами «Темп» (смт Солоне) та «Дзержинець» (м.Кам’янське). З рахунком 4:0 наша команда здобула впевнену перемогу.

10 травня команда СК Солоне змагалися з діючими чемпіонами Пульса і володарями кубку "Перемоги" Сухачівкою у Кубку перемоги з футболу, який проходив в молодіжному парку м.Дніпро. Результати змагання: Сухачівка 3:1 СК Солоне, Panteras (Дніпро) 2:0 СК Солоне.

Вітаємо учасників змагань та команду тренерів! Бажаємо лише перемог, руху вперед і підкорення все нових спортивних п’єдесталів

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису