Фото без описуУ суботу, 01 травня, юні спортсмени Солонянської селищної ради вирушили до м. Верхньодніпровськ, де пройшли зональні змагання розіграшу Кубку "Золотий Колос України" з футболу серед юнаків (2007-2008 р.н. та 2009-2010 р.н.) сільських та територіальних громад за програмою ОССІ Дніпропетровщини присвячених 30-й річниці Незалежності України.

У гострій та напруженій боротьбі за першість Солонянську громаду представляли вихованці ДЮСШ (тренер Віталій Чернов) спільно з командою "Імпульс" (тренер Андрій Гамота). В змаганнях приймали участь по 3 команди від м. Верхньодніпровськ, Солонянської та Криничанської громад.

Маємо наступні результати:

Вікова група 2007-2008 р.н.

ДЮСШ (Солоне) - Кринички 3:2

Верхньодніпровськ –ДЮСШ (Солоне) 3:1

Вікова група 2009-2010 р.н.

ДЮСШ (Солоне) - Кринички 2:0

Верхньодніпровськ - ДЮСШ(Солоне) 7:0

Зичимо юним спортсменам точних пасів та забитих м’ячів!


Також у суботу, 01 травня, у матчі ІІ ліги Дніпропетровської області зійшлися команди дорослих гравців ФК «Темп» та ФК «Вікторія» (Божедарівська ТГ). Матч відбувався на полі суперників – у селищі Адамівка Божедарівської громади. Гра завершилась досить результативно – 3:1  в нашу користь. У цю неділю, 09 травня, відбудеться матч із командою-лідером «Дзержинець» (м. Кам’янське). Бажаємо футболістам сили, наснаги та блискавичної перемоги!