Фото без опису28 квітня 2021 року в актовому залі Солонянської селищної ради відбулися засідання постійних комісій: комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища та комісії з питань соціального захисту населення, освіти, культури та спорту, охорони здоров’я.

 

Під час роботи обговорювалися питання, внесені на розгляд 9 сесії VII скликання.

Постійна комісія з питань  регулювання земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього  природного середовища опрацювала низку проєктів рішень, а це надання дозволів на виготовлення та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проєктів та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність, поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки та інші.

 

Постійною  комісією з питань  соціального захисту населення, освіти, культури та спорту, охорони здоров’я було розглянуто ряд питань, що стосувалися внесення змін в рішення про надання пільг на оплату за харчування, перепрофілювання закладів загальної середньої освіти, внесення змін до положення про відділ соціального захисту тощо 

  

Докладно розглянувши всі проєкти рішень, члени комісій рекомендували внести їх на розгляд дев’ятої сесії селищної ради з урахуванням наданих пропозицій.

 

9 сесія Солонянської селищної ради відбудеться 30 квітня 2021 року о 10.00 за адресою вул.Задернюка,3. Чекайте на онлайн-трансляцію.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису