Фото без описуПривабливий вигляд територій населених пунктів Солонянської селищної територіальної громади, доріг, придорожніх смуг є важливим для мешканців і гостей Солонянщини.

З метою поліпшення санітарного та естетичного стану населених пунктів, від початку весни в громаді продовжуються заходи з покращення благоустрою та озеленення територій. Ці вихідні не стали винятком. Робота кипіла майже в усіх населених пунктах нашої громади.

Активні мешканці селища Надіївка (Аполлонівський старостинський округ) змайстрували зону відпочинку з дитячим майданчиком. Тепер у дітлахів з’явилося ще одне місце для активного відпочинку. А ще місцевими активістами прибрано територію сільського клубу. Освітяни Надіївської філії навели лад на території школи та прилеглих окраїнах селища.

Жителі Широчанського старостинського округу впорядкували клумби та прибрали біля пам’ятника героям Другої світової війни.

Зусиллями мешканців Кам’янського старостинського округу було приведено в належний санітарно-екологічний стан вулиці сіл, клумби та газони, а також впорядковано територію сміттєзвалища.

А жителі Військового старостинського округу прийняли участь у впорядкуванні кладовища села Військове. До заходу доєднались небайдужі мешканці села, подекуди цілими сім'ями

Належний благоустрій – це не разова акція, а постійна вимога життя. І на жаль, в той час, коли одні намагаються навести порядок, інші – розкидають сміття та знецінюють працю інших.

Будьмо екологічно свідомими.

Чисте довкілля – запорука нашого здоров’я, а наша громада – це наш спільний дім!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису