Фото без описуПродовжуються візити представників влади Солонянської громади в старостинські округи, з метою організації вивозу твердих побутових відходів з населених пунктів нашої громади, які цього потребують.

Днями заступники селищного голови Едвард Штогрін та Володимир Оберемок разом із директором ТОВ «АКВАТЕХПРОМ» Юрієм Грибом відвідали Військовий та Микільський старостинський округи, де спільно зі старостами Наталією Пекарською-Дорожко та Олександрою Сорокіною розробили план вивозу сміття та запустили процес підписання договорів мешканцями округів.

Подібна зустріч відбулася також і з жителями Кам’янського та Башмачанського старостинських округів, де заступники голови, директор ТОВ «АКВАТЕХПРОМ» разом із старостами Юрієм Ярошенком та Олегом Ладикою поспілкувалися із мешканцями с. Панькове та с. Перше Травня стосовно організації вивозу твердих побутових відходів. Намічені шляхи подальшої співпраці та починається процес підписання договорів.

Виконавчий комітет Солонянської селищної ради прикладає максимум зусиль для підтримки порядку та наведення ладу на території громади, однак і мешканці нашої громади мають розуміти власну відповідальність за збереження чистоти. Закликаємо вас не створювати хаотичні сміттєзвалища та підтримувати у належному стані прилеглі до ваших обійсть території.

Працюємо задля того, щоб проблеми територій в частині благоустрою та охорони навколишнього середовища вирішились найближчим часом.