Фото без описуCьогодні, 12 березня 2021 року, Солонянський опорний заклад Солонянської селищної ради відчинив двері  для майбутніх учнів. Учасниками заходу стали старшокласники закладів освіти новоприєднаних територій Солонянської громади.

Здобувачі освіти отримали змогу дізнатися не лише про умови та особливості навчання та дозвілля учнів, про інноваційні проєкти, про освітні можливості, а і про додаткові переваги навчання саме в цій школі та на власні очі побачити як і чим живе школа із середини.

Гості отримали відповіді на всі запитання в процесі безпосереднього спілкування із адміністрацією школи, учнями та педагогами, відвідавши навчальні кабінети, спортивний та хореографічний зал, їдальню, переглянувши інформаційні матеріали. А ще школярі скористалися унікальною можливістю та спробували себе в ролі біологів, техніків, фізиків та географів.

Учні опорного закладу запевнили своїх майбутніх однокласників, що нудьгувати після закінчення шкільних уроків їм буде ніколи: при школі працюють спортивні секції з футболу, тхеквандо, баскетболу, волейболу та шахів; гуртки ЦДЮТ, заняття з танців, тощо.

Наприкінці зустрічі гості поділилися своїми враженнями від побаченого. Загалом, даний захід був наповнений творчістю та позитивними емоціями. Учасники зустрічі отримали неабияке задоволення та величезний заряд позитиву.

Впевнені, що при такому підході початок навчання учнів в новій школі стане приємною подією в їх житті.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису