Фото без описуСьогодні , 11 березня 2021 року, відбулася сьома позачергова сесія Солонянської селищної ради VIII скликання. На порядок виносилось 3 питання: 

  • Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року № 75-3/VІІІ "Про бюджет Солонянської селищної територіальної громади на 2021 рік". Згідно цього рішення за рахунок залишку коштів районного бюджету збільшилися видатки селищного бюджету у сумі 668,036 тис. грн. Ці кошти будуть спрямовані: 478,036 тис.грн на проведення поточного ремонту в частині приведення амбулаторій Центру первинної медико-санітарної допомоги для медичного обслуговування та вільного доступу до будівель і приміщень осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Решта суми, а це 190,0 тис.грн будуть викоритсані для проведення технічного обстеження амбулаторій загальної практики сімейної медицини на предмет оцінки доступності для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
  • У зв’язку зі змінами попереднього рішення довелося вносити рішення і в наступне «Про внесення змін до рішення селищної ради від 04 грудня 2018 року № 7-34/VІІ «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги у Солонянській селищній раді Дніпропетровської області на 2019-2023 роки» (зі змінами)».
  • Ще одним питанням, яке було винесене на розгляд депутатів стало рішення «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».

З прийнятими рішеннями та записом онлайн трансляції сьомої позачергової сесії Солонянської селищної ради можна ознайомитися на сайті громади у розділв Події.