Сьогодні, 23 лютого 2021 року, в приміщенні Солонянської селищної ради, в рамках підготовки до 6 сесії, пройшли засідання двох постійних комісій: комісії з питань розвитку інфраструктури, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою територій та комісії з питань місцевого самоврядування, законності, забезпечення правопорядку, взаємодії з політичними партіями та громадськістю.

Депутати розглянули проєкти рішень, які буде винесено на сесію селищної ради, а також заслухали доповіді представників профільних відділів та структурних підрозділів.

Зокрема, обговорили і підтримали винесення на розгляд сесії низки питань – щодо затвердження землевпорядної документації, про передачу в оперативне управління майна, про затвердження звітів про виконання бюджету і багато інших актуальних питань.

На одній із комісій було заслухано звіт директора КП "Солонянське житлово-комунальне управління" Дніпропетровської обласної ради" Владислава Леонідовича Саркісова стосовно ситуації з питною водою та перспектив функціонування стабільного та якісного водопостачання на території нашої громади.

 

В результаті активних обговорень та з урахуванням усіх внесених пропозицій погоджено та рекомендовано селищному голові Михайлу Копейко внести проєкти рішень до порядку денного шостої сесії Солонянської селищної ради, що відбудеться 25 лютого 2021 року о 10.00 у приміщенні Солонянської РДА (смт Солоне, вул.. Гагаріна,3).