Фото без описуНасиченими на спортивні події виявилися минулі вихідні у Солонянській селищній територіальній громаді. Відбулись змагання відразу з двох видів спорту - тхеквондо та хокею. А ще вихованці секцій Дитячо-юнацької спортивної школи Солонянської селищної ради встигли представити громаду на спортивних змаганнях обласного рівня.

У Василівському старостинському окрузі зібралися прихильники хокею, щоб позмагатися на Кубок пам’яті учасника бойових дій в Афганістані Олександра Увлаховича. Боротьбу за почесний кубок вели дві команди – збірна с.Василівка та збірна смт Солоне. Останні, з рахунком 7:4, стали переможцями змагання.

Паралельно з цього виду спорту змагалися мешканці Аполлонівського старостинського округу. Де у товариському двобої зустрілися команди молодіжної збірної та ветеранів із с.Аполлонівка, селища Надіївка та с.Привільне. Здолавши у цікавій та напруженій боротьбі своїх суперників, перше місце виборола молодіжна збірна.

Цими вихідними у спортивному залі Солонянського опорного закладу відбулась першість КПЗО «ДЮСШ» Солонянської селищної ради з Тхеквондо (ITF). Участь в якій взяли понад 55 спортсменів: 40 хлопчиків та дівчат нашої громади та 15 учасників від Новоолександрівської ОТГ. Діти різної вікової категорії боролись за призові місця та продемонстрували гарну підготовку та велике бажання перемогти. У запеклій боротьбі гарні результати продемонстрували спортсмени ДЮСШ Солонянської селищної ради, яких підготував до змагання тренер-викладач спортивної школи нашої громади Володимир Кармазін. Переможці були нагороджені грамотами та медалями, а ще переповнені неймовірними емоціями та враженнями.

Вихованці гуртка Дитячо-юнацької спортивної школи на чолі з директором та тренером Віталієм Черновим продовжують свою участь у Дніпропетровської області з футзалу сезону 2020-2021 рр. , що проходять на СК Слобожанський (смт Слобожанське). Своїми успішними результатами, продемонстрованими на попередніх матчах,  вони дісталися до майже до фіналу Чемпіонату. Цього разу вихованці ДЮСШ Солонянської селищної ради 2011 року народження перемогли команду Оріон (Любимівка) з рахунком 3:1. Хлопці 2007-2008 року народження поступились команді Спорт-Інвест (Дніпро), але без поразок немає перемог! Пишаємось нашими спортсменами! До того ж вся боротьба в чемпіонаті ще попереду.

Тренер команди Андрій Гамота та Ярослав Пільховський - спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту, зі своїми підопічними-вихованцями представляли громаду на кубку "Золотий Колос України" 2021 у м.Верхньодніпровськ. Обласні зональні змагання з футзалу серед юнаків 2006-2007 р.н. зібрали команди Верхньодніпровської, Солонянської, Слобожанської, П’ятихатської територіальних громад. За результатами змагання наша команда «Імпульс» виборола почесне ІІІ місце.

Вихідні у нашій Солонянській селищній територіальній громаді видались по-справжньому спортивними та активними. Учасники прикладали максимум зусиль, намагаючись продемонструвати свої вміння,  навички та здобути омріяну перемогу. Вітаємо усіх спортсменів та тренерів, ви - наша гордість! Бажаємо ще більше яскравих та блискучих перемог!

Далі буде…

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису