Фото без описуДнями Солонянський опорний заклад відвідала Олена Шуляк, педагогічний партнер дослідження ???????? Української асоціації дослідників освіти застосування діяльнісного підходу (навчання через гру) у початковій школі.

????Нагадуємо, що ЗЗСО «Солонянська СЗШ І-ІІІ ступенів» (опорний заклад) Солонянської селищної ради є одним із двох закладів освіти від Дніпропетровської області , який ?відібрано для участі в дослідницькому проєкті « The Lego Foundation».

Під час дводенного візитку тренерка ???? проаналізувала стан реалізації проєкту в школі , разом із вчителями початкових класів Оксаною Зеленіною, Валентиною Бакуменко та Людмилою Красавіною відзняли 30 - хвилинні ????відеоролики уроків з використанням інноваційних ігрових технологій LEGO та обговорили наступні кроки ????????по впровадженню інноваційних ігрових технологій в освіту.

Олена Шуляк залишилися задоволеною ????результатами реалізації проєкту в Солонянському опорному закладі та наголосила на важливості продовжувати активно розвивати подальшу співпрацю????????