Фото без опису  З метою недопущення дитячої бездоглядності, загрози життю та здоров’ю дітей, працівники Центру здійснили виїзд до с. Любимівка та с. Василівка та відвідали 2 родини, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час здійснення виїзду фахівцями Центру було складено акти оцінки потреб сімей, надано детальні консультації про види соціальних послуг, які надаються Ццентром та умови призначення державних соціальних допомог.

Також, працівники Центру разом із старостою Микільського старостинсього округу Наталією Пекарською-Дорожко та поліцейським офіцером громади Солонянської громади старшим лейтенантом Миколою Сідим здійснили виїзд до с. Оріхове. Під час виїзду було виявлено 1 особу 1972 року народження, яка веде бродяжницький спосіб життя та доставлено за місцем проживання. З сім’єю вказаної особи провели профілактичну бесіду, а також склали оцінку потреб сім’ї та надали консультації щодо умов надання соціальних послуг.

 

Шановні мешканці Солонянської селищної територіальної громади, якщо у Вас є інформація стосовно осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах або Ви самі перебуваєте в складних життєвих обставинах, просимо Вас, звертатись за телефоном:

(056 69) 2 11 93

 

або за адресою:

смт Солоне, вул. Гагаріна, 7

 

Фото без опису