19 січня 2021 року в актовій залі Солонянської селищної ради відбулося перше (установче) засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Солонянської громади з організаторами зустрічі у форматі онлайн-зв’язку. До складу робочої групи по розробці Стратегії ввійшли керівництво громади, представники структурних підрозділів, депутати, члени виконавчого комітету та громадські активісти.

Керівниця U-LEAD Дніпропетровський регіональний офіс Олена Анатоліївна Тертишна звернула увагу на важливості Стратегії розвитку для громади, її необхідності, змісту та послідовності дій під час її розробки.

Вступне слово було надано голові селищної ради Михайлу Мусійовичу Копейко та першій заступниці голови, голові робочої групи Ірині Вікторівні Грековій, які зауважили, що завдяки перемозі у конкурсному відборі на розробку Стратегії розвитку за підтримки Програми U-LEAD з Європою / U-LEAD with Europe, Солонянська громада отримала чудову нагоду написати Стратегію розвитку громади із безпосереднім супроводом та допомогою експертів Програми "U-LEAD з Європою". А ще керівництво громади подякувало учасникам засідання, які відгукнулися на запрошення взяти участь та ввійти до складу робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади.

Денис Абрамов, експерт Програми «U-LEAD з Європою», представив на розгляд присутніх презентацію про стратегічне планування в громаді, його необхідність, зміст та послідовність дій під час розробки Стратегії.

В пріоритеті – найбільш важливі ланки громади. Ще більше планів на перспективу. Члени робочої групи обговорили механізми та етапи розробки Стратегії, а також домовилися про подальшу взаємодію та наступні кроки, про які ми будемо Вас інформувати у наступних дописах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису