Цього разу це відкриття довгоочікуваного, зручного та сучасного павільйону для продажу м’ясних та молочних продуктів.

За словами селищного голови Михайла Копейко, потреба в такому павільйоні існувала вже давно. Однак законодавство не дозволяє виділяти кошти із місцевого бюджету для задоволення потреб ринку. А тому для проведення реконструкції залучили інвестора - Олега Алфьорова. Він допоміг втілити в реальність та задовольнити таку потребу для громади.

Задоволені всі. І мешканці громади, і працівники ринку. «Охайно, цивільно, сучасно!» - говорять нам перехожі. «Комфортно, швидко, безпечно» - зазначають працівники ринку.

"Реконструкція павільйону тривала два місяці. Він вміщує в собі два великих просторих зали для м’ясних та молочних продуктів та обладнаний сучасною лабораторією" - розповідає нам директор місцевого ринку Микола Вакульчук. Вже з перших днів нового року до павільйону перейдуть працівники ринку, а мешканці нашої громади зможуть оцінити всі переваги та зручності реконструйованого павільйону.

Щиро вітаємо з прийдешніми святами та зичимо якомога більше приємних сюрпризів!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису