Фото без опису24 грудня відбулася третя сесія Солонянської селищної ради восьмого скликання. На порядок денний було винесено 34 проєкти рішень, які були попередньо розглянуті і ретельно обговорені на засіданнях постійних комісій селищної ради.

Ключовим питанням порядку денного стало прийняття бюджету громади на 2021 рік. За результатами розгляду та жвавого обговорення бюджет громади на 2021 рік було затверджено шляхом поіменного голосування.

Крім цього, в ході сесії також затверджено ряд цільових місцевих програм на 2021 рік. А ще депутатами було прийнято ряд важливих рішень серед яких: рішення про надання пільги щодо плати за харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Солонянської селищної ради та про організацію безкоштовного харчування учнів у закладах загальної середньої освіти Солонянської селищної ради у 2021 році та інші.

З усіма рішенням, результатами поіменного голосування та записом онлайн трансляції засідання ІІІ сесії можна ознайомитися на сайті Солонянської громади.